pussycat

  Homepage
Mijn kunstwerken
Contact
Nieuws
Foto's expositie
Gastenboek

 Ik loop

ik voel

ik droom

de wereld is heel ver weg

 

Mijn naam is Hanny van Cleef en ik ben in 1967 te Culemborg geboren. Ik ben een autodidactische schilderes en mijn werk kenmerkt zich voornamelijk door het felle kleurgebruik en de vrolijke afbeeldingen.De onderwerpen, meestal dieren, zijn abstract maar wel herkenbaar weergegeven. Met mijn kunst wil ik bereiken dat mensen even stil blijven staan en genieten van het moment: de vormen en kleuren op zich in laten werken. De toeschouwer moet er blij van worden.Veel mensen razen op de automatische piloot door het leven en vergeten te genieten. Ik probeer in mijn kunst de aandacht te vestigen op de mooie onbezorgde dingen van het leven.

Kunst moet wel bereikbaar zijn voor iedereen, daarom bied ik mijn werken tegen een betaalbare prijs aan, omdat ik kunst en creativiteit met zoveel mogelijk mensen wil delen. Al mijn werken  zijn te koop voor bedragen tussen de 40 en 100 euro.

Mijn schilderijen sieren al diverse woonkamers, praktijkruimtes en kantoorpanden. Mocht u interesse hebben in een schilderij dat bij u past kan ik vrijblijvend bij u langs komen om een indruk op te doen van de ruimte waar het komt te hangen. In onderling overleg wordt vervolgens de sfeer, stijl, kleur e.d. afgestemd. De prijzen zijn afhankelijk van de maat, de materialen, de afbeelding en uw persoonlijke wensen. Dit neem ik altijd eerst goed met u door. U kunt natuurlijk ook op uw gemak de huidige kunstwerken bekijken en als u een werk ziet dat u aanspreekt contact met mij opnemen.